Середа, 17.04.2024, 00:21
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзья сайта
Головна » 2013 » Вересень » 19 » Діабетичний центр Mergentheim в Німеччині
02:23
Діабетичний центр Mergentheim в Німеччині

У затишному курортному місті Bad Mergentheim в Німеччині розташований сучасний терапевтичний центр стаціонарного лікування пацієнтів, які страждають на цукровий діабет. Центр складається з академії з дослідження діабету, спеціалізованого інституту і діабетичної клініки.

Лікування діабету у Німеччині проводиться у тісній співпраці фахівців з різних галузей медицини. У центрі задіяні фахівці з помпової інсулінотерапії, з тренінгів та навчання дітей і підлітків; тут також працює найбільша в Німеччині команда, що надає психосоціальну підтримку пацієнтів, хворих на діабет і які страждають депресією, порушенням харчової поведінки та іншими психосоциальными розладами, викликаними діабет.

А тим часом ми Вам нагадуємо, що в Україні існує Український Діабетичний Союз, сайт якого розташований за адресою diabetic.com.ua. В Україні також турбуються про хворих діабетом.

Лікування в Німеччині включає в себе і точну діагностику. Клініка, у співпраці з центральною лікарнею регіону, пропонує всі види діагностики, що застосовуються у внутрішній медицині: ЕКГ, ультразвукове обстеження серця, судин, щитоподібної залози та черевної порожнини, гормональну діагностику та ін.

Помпова інсулінотерапія з кожним роком все активніше застосовується в Німеччині. Цей вид терапії звільняє пацієнтів від необхідності постійно вимірювати рівень цукру в крові і робити інсулінові ін'єкції шприцом. Лікування цукрового діабету в Німеччині передбачає також і навчання пацієнта. У клініці Bad Mergentheim хворі як теоретично, так і практично вчаться поводитися з інсулінової помпою.

Персонал клініки ставить своїм головним завданням забезпечення першокласного якості надаваних послуг і гарантію комплексного лікування в комфортабельних умовах.

Відомо, що німецькі клініки приваблюють іноземних пацієнтів приємним інтер'єром і затишною атмосферою. По прибуттю пацієнти розміщуються в одно - або двомісні палати з балконом/терасою, телевізором, доступом до інтернету, телефоном, сейфом. У розпорядженні хворих знаходяться бібліотека, кафе і фітнес-зал, вони також можуть насолодитися прогулянками по парку, що оточує клініку.

Переглядів: 876 | Додав: Aliiix | Теги: Німеччина | Рейтинг: 5.0/1