П`ятниця, 26.04.2024, 14:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзья сайта
Головна » 2013 » Вересень » 10 » Івано-Франківськ відвідала делегація з Луцька
22:44
Івано-Франківськ відвідала делегація з Луцька
Днями у Івано-Франківську з робочим візитом перебували директор Департаменту соціальної політики, директор Територіального центру і директор Центру соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді м. Луцьк
      „Наші гості зацікавилися роботою соціальних служб міста і Департаменту соціальної політики, адже вона дуже багатогранна. Ми розповіли про нашу роботу із перестарілими, із дітьми, які потрапили у складні життєві обставини, про санаторно-курортне оздоровлення мешканців міста, відшкодування коштів за пільговий проїзд, компенсації за надання соціальних послуг, зокрема соціальних послуг, які надає Територіальний центр соціального обслуговування”, – розповідає директор Департаменту соціальної політики Олександра Заклинська.
      Делегація з Луцька відвідала Івано-Франківський центр соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді, ознайомилися з роботою навчально-реабілітаційного центру. Це, хоч і освітній заклад, але у ньому дітям надається багато реабілітаційних послуг. Бо перебувають тут діти з розумовою відсталістю, діти з ДЦП, візочники...
      Також гості відвідали центр соціальної реабілітації для дітей і молоді з функціональними обмеженнями „Дивосвіт”, який функціонує у Івано-Франківську, та довідалися про послуги, які у ньому надаються.
      „Департамент соціальної політики має відповідати назві і виконувати свої основні функції щодо соціального захисту, соціальної забезпеченості усіх потребуючих. Згідно постанови Кабінету міністрів, у нас передбачений спрощений порядок надання усіх видів соціальної допомоги. У місті запроваджена громадська приймальня, де працює попередній запис. Тому наші луцькі колеги були дуже здивовані, що у нас відсутні черги. Думаю, вони також втілять практики, запроваджені нами, у своєму місті”, – наголошує Олександра Заклинська.
Переглядів: 680 | Додав: Aliiix | Рейтинг: 0.0/0