П`ятниця, 29.03.2024, 13:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Меню сайта
Наш опрос
Оцените мой сайт
Всього відповідей: 7
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входа
Поиск
Календарь
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Друзья сайта
Головна » 2013 » Вересень » 20 » Спробуйте у Коломойського забрати Івано-Франківськ - так він три вишиванки одягне і шаровари
00:40
Спробуйте у Коломойського забрати Івано-Франківськ - так він три вишиванки одягне і шаровари

У президента Віктора Януковича є два варіанти як перемогти на наступних виборах глави держави в 2015 році. Про це в інтерв'ю " Газеті по-українськи" сказав директор соціологічної служби "Український барометр" Віктор Небоженко.

"Перший: розколоти опозиційних кандидатів і додати собі 15 відсотків через фальсифікації. Другий: йти в Євросоюз. Тоді Путін буде ворогом, з яким доведеться довго боротися. Більшість це може підтримати. Причому навіть жителі Луганська та Донецька. Там ще з радянських часів прийнято: працюєш і голосуєш, як скаже директор шахти, зате робота є, твої діти прибудовані в сад, через 25 років отримуєш квартиру. Такий суспільний договір", - заявив він.
  За словами політолога, в 2010 році в Україні відбувся перехід влади не через вибори, а за домовленістю.

"Як в Росії Єльцин передав посаду молодому Путіну. Кажуть: це змова. Я відповідаю: ні, це спроба створити культуру поведінки в середовищі еліти . І Ющенко з Януковичем поки не порушили домовленості. Це знімає велику кількість конфликтив. З іншого боку, глава держави зробив тиху революцію - розвалив олігархічну групу, яка трималася на парламентській системі. Створив суперолигархическое об'єднання "сім'я ". Це - неофеодальна модель, в якій влада і власність належать одній групі з авторитарним президентом. В цьому Янукович повертає нас назад. Тому в Європі немає "сімей" , які були б державою в державі. Тільки в Африці і трохи - в Азії", - додав він.

На думку Небоженка, за чинної влади неможливий розкол України.

"Не для того донецькі йшли 10 років до влади, щоб врешті-решт отримати Донецько-Криворізьку республіку. Вони забирають собі всю країну. Другий скріплює фактор - олігархи , які всюди скупили все, що можна. Спробуйте у Коломойського забрати Івано - Франківськ ( мільярдер на Прикарпатті має активи у видобутку та нафтопереробній промисловості, сфері туризму. - ред.) - і він три вишиванки одягне і шаровари", - зазначив політолог.

Переглядів: 1041 | Додав: Aliiix | Теги: Івано Франківськ, Коломойський | Рейтинг: 2.0/1